• Ontspanningsmassage

Stressverminderend en rustgevend

De klassieke ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt door haar rustige en vloeiende bewegingen lichaam en geest in harmonie. Deze weldadige lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.
Met ondersteuning van heerlijk warme en geurende essentiële olie laat deze massage alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben. Soms gebruik ik ook nog als toegevoegde waarde waar nodig de kracht van de edelstenen.

De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.
Algehele lichaamsmassage bestaande uit: rug, nek, schouders, armen, benen – achter & voor, decolleté/borst handen & voeten
Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust kunnen komen en heeft een preventieve werking op de algehele gezondheid. Tevens zorgt het voor een goede conditie van je spieren en voor de algehele ontspanning van jouw spieren, het zogenaamde lekker los effect.

Stress & vermoeidheid
Voel jij je wel eens vermoeid en/of heb je last van verkrampte spieren na een zware werkdag/werkweek? Dan kun je eventueel last krijgen van het zogenaamde probleemgebied nek, schouder rug/onderrug. Stijve spieren en niet lekker in uw vel zitten is dan de reden om een ontspanningsmassage te ondergaan
Bevordering van de bloedcirculatie
Ontspanningsmassage bevordert de bloedcirculatie en algehele of lokale ontspanning van de specifieke spiergroepen. Tevens bestrijd het spierverhardingen, spierspanning, en verminderd stressfactoren.

Voor wie?
Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen om optimaal te kunnen (blijven) functioneren.

Tips

  • Trek van tevoren makkelijk zittende kleding aan
  • Eet vooraf een lichte maaltijd
  • Drink water na een behandeling, om het afvoeren van vrijgekomen afvalstoffen te bevorderen
  • Houd je agenda de uren na de massage zo leeg mogelijk en neem tijd voor jezelf

Praktijk voor lichaam & geest

Massage, ontspanning, acupunctuur en behandelingen op maat