• Ontspanningsmassage Kampen

    Even tijd nemen voor jezelf…

Stressverminderend en rustgevend

De ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt door haar rustige en vloeiende bewegingen het lichaam en geest in harmonie. Deze weldadige lichaamsmassage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.
Met ondersteuning van heerlijk warme en geurende essentiële olie laat deze ontspanningsmassage alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben. Soms komen daar edelstenen bij te pas, vanwege hun energetische werking.

De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.
Algehele lichaamsmassage bestaande uit: rug, nek, schouders, armen, benen – achter & voor, decolleté/borst, handen & voeten
Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust kunnen komen en heeft een preventieve werking op de algehele gezondheid. Tevens zorgt het voor verbetering en ontspanning van je spieren; het zogenaamde lekker los effect.

Stress & vermoeidheid
Voel jij je wel eens vermoeid en/of heb je last van verkrampte spieren na een zware werkdag/werkweek? Dan kun je eventueel last krijgen van het zogenaamde probleemgebied: nek, schouder, rug/onderrug. Stijve spieren en niet lekker in je vel zitten is dan de reden om een ontspanningsmassage te ondergaan
Bevordering van de bloedcirculatie
Ontspanningsmassage bevordert de bloedcirculatie en algehele of lokale ontspanning van de specifieke spiergroepen. Tevens bestrijd het spierverhardingen, spierspanning, en vermindert stressfactoren.

Voor wie?
Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen om optimaal te kunnen (blijven) functioneren.

Tips

  • Trek van tevoren makkelijk zittende kleding aan
  • Eet vooraf een lichte maaltijd
  • Drink water na een behandeling, om het afvoeren van vrijgekomen afvalstoffen te bevorderen
  • Houd je agenda de uren na de massage zo leeg mogelijk en neem tijd voor jezelf

Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Praktijk voor lichaam & geest

Massage, ontspanning, acupunctuur en behandelingen op maat