• Chakra Rebalance Kampen

    …blokkades worden vermindert en de energie stroomt weer!

Is je lichaamsenergie geblokkeerd?

De behandeling chakra rebalance brengt je lichaamsenergie weer tot stromen.
Dat houdt in dat de chakra’s, welke de energiewielen van je lichaam zijn, samen met de kracht van edelstenen en een meditatie weer in evenwicht gebracht worden.

Elke chakra – energiewiel –  kent zijn eigen kleur en trilling en hierbij worden edelstenen met dezelfde eigenschappen toegepast.
De werking van elk chakra is specifiek en een belangrijk onderdeel van het hele systeem. Een chakra kan geblokkeerd of verstoord raken door bijvoorbeeld een slechte ervaring – een trauma.
Een chakra kan dan te open of te gesloten raken. Een verstoring in een bepaalde chakra heeft altijd consequenties voor het hele chakrasysteem – en dus ook voor je welzijn -, omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding staan.

Door mijn grote affiniteit met edelstenen heb ik die prachtige edelstenen die ik tijdens de behandeling gebruik, met zorg uitgezocht.

Een energetische chakrabehandeling met edelstenen nodigt je energie uit om vrij te stromen langs alle energiecentra.
Het brengt aandacht en subtiele ontspanning in je lijf, je gevoelsleven en je geest. Op een dieper niveau brengt het inzicht en healing in die levensgebieden die om aandacht vragen (bv. je veilig en welkom voelen, je plek op aarde kennen je hart openen, meer vanuit je gevoel leven). Ook ervaar jij daardoor meer balans.
Deze vorm van behandeling is geschikt voor iedereen.

Tijdens deze chakra rebalance ontstaat een heerlijke samenwerking tussen lichaam en geest.
Wat je tijdens deze behandeling kunt ervaren zijn lichamelijke sensaties door energetische veranderingen en een diep meditatieve ontspanning.
Ik nodig je uit te ervaren wat jouw lichaam je vertelt en om diepe ontspanning te ervaren. Zo help jij je energie weer vrij te laten stromen.

Voor wie?
Deze behandeling is geschikt voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen om optimaal te kunnen (blijven) functioneren.

Tips

  • Trek van tevoren makkelijk zittende kleding aan
  • Eet vooraf een lichte maaltijd
  • Drink water na een behandeling, om het afvoeren van vrijgekomen afvalstoffen te bevorderen
  • Houd je agenda de uren na de massage zo leeg mogelijk en neem tijd voor jezelf

Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Praktijk voor lichaam & geest

Massage, ontspanning, acupunctuur en behandelingen op maat