• Massages Ens

    …ofwel ‘Aanraken’ is een van de oudste manieren van genezen

Een breed scala aan massages in Ens

Massage is in tegenstelling tot de meeste meningen geen luxe product, maar heel gezond! Met mijn massage praktijk in Ens helpt ik je gezond te worden of te blijven. En dat willen wij toch allemaal. Volgens deskundigen heeft massage(therapie) invloed op meerdere lichaamssystemen: zoals de spijsvertering, de ontlasting, de ademhaling, de lymfeklieren, het hormoonstelsel, het zenuwstelsel en het hart en de bloedvaten. En daarom heb ik een breed scala aan massages in mijn ‘Gereedschapskoffer’.

Klassieke massage

Het doel van een ‘klassieke massage’ is om stress en spanningen te verminderen en met een diepgaande massage de afvalstoffen af te breken.

Ontspannings-massage

De ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt met vloeiende bewegingen lichaam en geest in harmonie.

Energetische Hoofdmassage Kampen

Energetische hoofdmassage

Deze massage richt zich op het losmaken van deze blokkades in de spieren, maar ook op het losmaken van blokkades in de energetische stroming.

Edelsteenmassage

Edelsteenmassage

Een massage met hulp van edelstenen geeft net dat beetje extra doordat zij naast een ontspannende werking ook energetisch in het lichaam doorwerken.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Bij voetreflexologie of voetreflex massage wordt er door druk op de voet een bepaald gedeelte van het lichaam of orgaan gestimuleerd of juist tot rust gebracht.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschaps-massage

Voor bij een lastige zwangerschap of als je je stress ervaart tijdens je ‘mooiste’ tijd. Tevens helpt deze massage als je weeën niet doorzetten.

Praktijk voor lichaam & geest

Massage, ontspanning, acupunctuur en behandelingen op maat